| Romantyczny - czyli gorszy? | | Autor | Wiadomość | Informacje Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Lip 2009
840 RWS Cash
| Wysłany: 23 Lip 2009, 2009 21:18 Romantyczny - czyli gorszy? |
|
| | Dlaczego wiele kobiet uważa romantyków za jakichś niepełnowartościowych? Czy taki, ktory nie klnie, nie poniża innych, nie bije wszystkich wokół jest gorszy? Celowo przejaskrawiłem. | _________________ W oczach tkwi siła duszy... | | | | |  | Informacje Pomogła: 22 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28700 RWS Cash
| Wysłany: 24 Lip 2009, 2009 16:33 |
|
| Oczywiście, że nie gorszy. Romantycy dalej są w cenie. Tylko trochę trudniej im się odnaleźć w obecnej rzeczywistości.
A
Cytat: taki, ktory nie klnie, nie poniża innych, nie bije wszystkich wokół jeszcze romantykiem być nie musi. ;P | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | | | |  | Informacje Dołączyła: 06 Lip 2009
0 RWS Cash
| Wysłany: 25 Lip 2009, 2009 08:48 |
|
| Ja lubię romantycznych mężczyzn. Tylko ten romantyzm musi być zrównoważony, co by mi na przykład ciągle wierszem nie mówił ;P Bardzo doceniam to u mężczyzny... lubię, jak wprowadza taki romantyczny nastrój
szarak napisał/a: Czy taki, ktory nie klnie, nie poniża innych, nie bije wszystkich wokół jest gorszy? Jest, dlatego nawet nie zwracam na niego uwagi! | _________________ Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami. | | | | |  | Informacje Dołączyła: 22 Lip 2009
0 RWS Cash
| Wysłany: 25 Lip 2009, 2009 12:09 |
|
| Ja nie lubię przesadnego romantyzmu, musi być wyważony:)
Languora napisał/a: Jest, dlatego nawet nie zwracam na niego uwagi! Haha Languora chyba źle odczytałaś pytanie ;P ;P Bo wiem, że facet, który przeklina nie ma u Ciebie szans... | _________________ Każdego dnia kocham Cię bardziej... Dziś - jeszcze więcej niż wczoraj, a i tak mniej niż jutro! | | | | |  | Informacje Pomogła: 22 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28700 RWS Cash
| Wysłany: 25 Lip 2009, 2009 12:10 |
|
| Calima napisał/a: Ja nie lubię przesadnego romantyzmu, musi być wyważony:) Languora napisał/a: Jest, dlatego nawet nie zwracam na niego uwagi! Haha Languora chyba źle odczytałaś pytanie ;P ;P Bo wiem, że facet, który przeklina nie ma u Ciebie szans...
Właśnie, chyba mały błąd logiczny. | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | | | |  | Informacje Dołączyła: 22 Lip 2009
0 RWS Cash
| Wysłany: 25 Lip 2009, 2009 12:33 |
|
| Szefowa napisał/a: Calima napisał/a: Ja nie lubię przesadnego romantyzmu, musi być wyważony:) Languora napisał/a: Jest, dlatego nawet nie zwracam na niego uwagi! Haha Languora chyba źle odczytałaś pytanie ;P ;P Bo wiem, że facet, który przeklina nie ma u Ciebie szans...
Właśnie, chyba mały błąd logiczny. Rano o pisała, to trzeba jej wybaczyć ;P
Lubię np. jak mężczyzna sam pisze wiersze swojej kobiecie:) Nawet, jeśli daleko by im było do ideału, to to jest takie słodziutkie:) | _________________ Każdego dnia kocham Cię bardziej... Dziś - jeszcze więcej niż wczoraj, a i tak mniej niż jutro! | | | | |  |
| Wysłany: 26 Lip 2009, 2009 02:21 |
|
| | To trudne hmm powiedział bym raczej że jest w tym trochę prawdy że romantyk to człowiek drugiej kategorii przynajmniej towarzysko. Ale to zależy także od osobowości. Znanym jednak faktem że ludzie często instynktownie unikają inteligentnych konwersacji. I to zrozumiałe poco sobie komplikować życie. | | | | |  | Informacje Pomogła: 1 raz Dołączyła: 11 Lip 2009
120 RWS Cash
| Wysłany: 26 Lip 2009, 2009 12:30 |
|
| | Ja lubię romantyków, w zasadzie chyba takich wolę, czemu? Są wrażliwsi, uczciwi, wierni i co najbażniejsze czujesz się przy nim kochana, szczęśliwa... | _________________ "I will never let you fall I'll stand up with you forever I'll be there for you through it all Even if saving you sends me to heaven..." | | | | |  | Informacje Dołączył: 18 Lip 2009
0 RWS Cash
| Wysłany: 29 Lip 2009, 2009 23:15 |
|
| Ja w ogóle nie wyobrażam sobie bycia z kimś innym! - Dla mnie istnieje tylko taki typ Faceta.
Sama jestem Romantyczką i wiem, że tylko z kimś o podobnym charakterze i zainteresowaniach- czułabym się najlepiej.
Tylko, że aby spotkać prawdziwego Romantyka- trzeba chyba cofnąć się w czasie: do epoki XIX w.
Jeśli nawet obecnie są gdzieś tacy Faceci, to prawdopodobnie- w ukryciu i do tego jeszcze nieśmiali, ponieważ z żadnym z nich nie można nawiązać kontaktu, nie mówiąc już o czymś więcej... | | | | |  | Informacje Pomogła: 22 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28700 RWS Cash
| Wysłany: 30 Lip 2009, 2009 15:52 |
|
| lednny5843 napisał/a: Ja w ogóle nie wyobrażam sobie bycia z kimś innym! - Dla mnie istnieje tylko taki typ Faceta.
Sama jestem Romantyczką i wiem, że tylko z kimś o podobnym charakterze i zainteresowaniach- czułabym się najlepiej.
Tylko, że aby spotkać prawdziwego Romantyka- trzeba chyba cofnąć się w czasie: do epoki XIX w.
Jeśli nawet obecnie są gdzieś tacy Faceci, to prawdopodobnie- w ukryciu i do tego jeszcze nieśmiali, ponieważ z żadnym z nich nie można nawiązać kontaktu, nie mówiąc już o czymś więcej...
Właśnie, tutaj tkwi problem. Oni się po prostu chowają. :roll: | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | | | |  | Informacje Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 11 Lip 2009
0 RWS Cash
| Wysłany: 31 Lip 2009, 2009 17:37 |
|
| | Może mniemanie o romantykach tak na to wpływa. Że romantyk to nie z tych czasów, a to siara być romantykiem, na takie podejscie nie wyrwiesz laski, nie powalisz na kolana faceta. | _________________ SMS
 | | | | |  | Informacje Pomogła: 22 razy Dołączyła: 01 Lip 2009
28700 RWS Cash
| Wysłany: 31 Lip 2009, 2009 21:20 |
|
| stonic4 napisał/a: Może mniemanie o romantykach tak na to wpływa. Że romantyk to nie z tych czasów, a to siara być romantykiem, na takie podejscie nie wyrwiesz laski, nie powalisz na kolana faceta. Coś w tym jest. Chociaż... | _________________ Kobieta jest najsłabsza, gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana. | | | | |  | Informacje Pomogła: 1 raz Dołączyła: 01 Sie 2009
0 RWS Cash
| Wysłany: 1 Sie 2009, 2009 12:54 |
|
| | Ja tam lubię romantyczność. Jakby mi chłopak list miłosny napisał to bym go chyba ubóstwiała. No ale... to chyba nigdy się nie spełni. Ale i tak jest na tyle dobry, że mi wystarcza, nie klnie, nie pali, nie lubi pić, jest pracowity, honorowy, nieraz jak dżentelmen, więc w porządku. | _________________ Myslovitz "Bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart, A czerwień mojej krwi to tylko jakiś żart. I zapominać chcę tak często, jak się da, Że nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart." | | | | |  | Informacje Pomógł: 13 razy Wiek: 25 Dołączył: 13 Lip 2009
14790 RWS Cash
| Wysłany: 1 Sie 2009, 2009 17:04 |
|
| | A ja tam twierdzę, że to nie romantycy się ukrywają tylko zdecydowana większość współczesnych dziewczyn ich po prostu nie zauważa, olewa lub po prostu nie chce zauważyć. | _________________ Niech gra muzyka i gaz do dechy!!! | | | | |  | Informacje Dołączył: 18 Lip 2009
0 RWS Cash
| Wysłany: 1 Sie 2009, 2009 22:41 |
|
| Nie sądzę! - Jest dokładnie odwrotnie! Nie wyobrażam sobie, żeby nie zauważyć kogoś, kto przynajmniej stara się być zauważonym... Przekonałam się wielokrotnie, że faceci tacy już są- wolą chować się po kątach i czekać, aż dziewczyna sama ich znajdzie, niż zrobić pierwszy krok. A potem dziwią się, że nikt się nimi nie interesuje, nie mają powodzenia itp. Mam na myśli ogólnie Facetów- nie tylko Romantyków (tacy zresztą rzeczywiście- chyba już nie istnieją) a jeśli ktoś nawet nie potrafi się odezwać, to jak w ogóle chce kogoś poznać? Inna sprawa, że z kolei nie wszystkie dziewczyny należą do "współczesnych". - W przeciwieństwie do mężczyzn- zdarzają się jeszcze Romantyczki a te na pewno potrafią zauważyć Romantyka, bo przecież to oczywiste, że każdy szuka kogoś w swoim typie. Najpierw jednak trzeba wyjść do ludzi i odważyć się powiedzieć choć słowo a nie czekać, aż ta druga osoba zrobi pierwszy krok, bo można nigdy się nie doczekać... Lepiej więc, żeby ci romantyczni Faceci wreszcie zaczęli się ośmielać, a nie czekać na inicjatywę ze strony dziewczyn, bo w przeciwnym razie- zawsze będą sami, a zwyczajnie szkoda życia na takie zachowania... Trzeba wiedzieć, czego się chce i już! | | | | |  | | | | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
| Statystyki dla tego tematu: Wyświetleń: 1324 Odpowiedzi: 52 Odwiedzin z google: 125 |
| Podobne Tematy | | Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post |  | Przyklejony: Nasze fotografie - czyli jak wyglądamy | Szefowa | Fotografia i podróże | 806 | 5 Mar 2012, 2012 17:04  junior |  | Kobieta jako gorszy człowiek | Szefowa | Strefa TABU | 14 | 6 Wrz 2010, 2010 15:29  Ainara |  | 'Ja' - czyli kim jesteś? | patorek | Psychologia i filozofia | 36 | 30 Kwi 2012, 2012 07:42  T85 |  | Co łaska - czyli ile? | szarak | Wiara, religia | 23 | 6 Wrz 2010, 2010 20:40  Buka |  | 'Kevin' czyli corocznyh hit TV? | Szefowa | Film i kino | 17 | 20 Kwi 2012, 2012 20:08  Kolorowa |  | Geocatching czyli gra w skrzynki | Szefowa | Fotografia i podróże | 0 | 30 Paź 2011, 2011 12:25  Szefowa |  | Twój portfel... czyli co w nim masz... | Szefowa | Hyde Park | 48 | 17 Mar 2012, 2012 16:29  Kolorowa |  | Dzieci czyli posiadanie potomstwa | nutelka | Rodzina | 20 | 9 Lip 2011, 2011 13:28  Kerosine |  | Niezdecydowanie czyli gra nie tylko we dwoje | Szefowa | Partnerstwo i związki | 15 | 24 Lut 2011, 2011 16:23  Anette |  | Dla ochłody czyli najlepsze lody ;] | Szefowa | Kulinaria | 31 | 7 Kwi 2012, 2012 18:39  Szefowa | Copyright 2009-2011 | rozmowywsieci.com.pl Wszystkie prawa zastrzezone Wykonanie: SiteSpec.info Administracja forum nie ponosi odpowiedzialnosci za tresci napisane przez uzytkowników. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna. Jezeli zauwazyles taki post/temat zlos to Nam. Kopiowanie rozwiazan technologicznych forum surowo wzbronione!Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - | |
|